Miniconcert en praatavond van Beweging tegen Geweld vrijdag 20 mei Brugge Vormingplus

De Beweging tegen Geweld – vzw Zijn stelt voor: Deborah Ostrega en Ernst Löw in concert!

Ostrega_en_Löw

Deborah Ostrega en Ernst Löw zijn twee artiesten die aangegrepen werden door de problematiek van familiaal geweld en gedreven zijn om hier ook iets aan te doen. Ze willen mensen die met familiaal geweld te maken krijgen, duidelijk maken dat ze niet alleen staan.

Wil je graag het concert bijwonen kom dan gerust langs op 20 mei om 20u00 te Brugge, Vormingplushuis – Sint-Pieterskerklaan 5. Inschrijven via  mieke@vzwzijn.be

Met dit mini-concert reflecteren we over familiaal geweld, we geven hierbij toeschouwers de ruimte om hun ervaringen te delen en zorgen ook voor ondersteuning door professionals. Het materiaal dat vzw Zijn ontwikkelt is steeds voorhanden en u kan na het concert even napraten met professionals en elkaar.