Zeker Wonen is Thuis komen Campagne Vlaamse Huurdersbonden mei 2016

Het Vlaams Huurdersplatform, VIVAS en de Vlaamse Huurdersbonden vinden woonzekerheid van essentieel belang. De Vlaamse regering besliste dat nieuwe huurders op de sociale huurmarkt enkel nog tijdelijke contracten zullen krijgen. Het Vlaams parlement moet dit nog bekrachtigen, maar voor bovenstaande organisaties is dit voldoende reden om het belang van woonzekerheid in de sociale huur nog eens in de verf te zetten. Eén van de acties is het opstarten van een affichecampagne onder de slogan “zeker wonen = thuis komen”, waarbij wordt gepleit voor het behoud van woonzekerheid en tegen tijdelijke contracten voor nieuwe huurders.

Wenst u ook één of meerdere affiches te bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@ huurdersbondwestvlaanderen.be met het aantal affiches dat u wenst te ontvangen en het adres waar we deze naar toe mogen sturen

Contactpersoon :Sien.mallet@huurdersbondwestvlaanderen.be