Manu Keirse in Ridefort op 23 februari 2017

Vanuit de Opvoedingswinkel Regio Brugge in samenwerking met het Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem willen wij jullie uitnodigen op een infoavond gegeven door Manu Keirse: Rouwen bij kinderen. (23 februari 2017, Ridefort, 20u00, toegang gratis)

In bijlage vindt u de flyer: Rouwen bij kinderen

Manu Keirse is één van de experts op gebied van rouwverwerking. Deze voordracht gaat specifiek over rouwen bij kinderen. Er zijn immers nog te veel mensen die denken dat het beter is dergelijke onderwerpen bij kinderen uit de weg te gaan: als je er niet over spreekt, zullen ze er wel niet meer aan denken. Kinderen gaan echter vaak op een andere manier met verdriet om dan volwassenen. Op een erg heldere en interessante manier vertelt Manu Keirse vanuit dertig jaar ervaring hoe hij de confrontatie kinderen en verdriet ziet.