Jessie De Caluwe: ‘Leve de burn-out’ Assebroek woensdag 15 februari 2017

Jessie De Caluwe ken je ongetwijfeld nog als radiostem of televisiegezicht. Zij komt spreken over haar loopbaan in de media, het jarenlang perfectionistisch nastreven in alles wat ze deed. Het onophoudelijk blijven doorgaan resulteerde in een bikkelharde burn-out. Dit was een waar kantelmoment en bracht haar tot inzichten.Deze inzichten wil ze graag delen. Een burn-out hoeft immers geen eindpunt te zijn.

Op woensdag 15 februari 2017 om 20 uur komt Jessie De Caluwe in ‘t Centrum, Baron Ruzettelaan 296, 8310 Assebroek (parking Delhaize, rechtover kerk) vertellen over ‘Leve de burn-out’. Toegang: 6 €.

Organisatie: KWB-Steenbrugge ism de Brugse KWB-afdelingen Om organisatorische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven.

Inschrijving en reservering door: telefoon naar 050/37 25 58 of mail naar guido.mussche@skynet.be en overschrijving van het bedrag op KWB-rekening BE42-7785-9652-0854 met vermelding “Jessie” met uw naam en aantal inkomkaarten. De inkomkaarten zullen ter beschikking liggen aan de ingang.

Tip: bekijk reportage met info over haar boek: https://vimeo.com//166324432