“Reken niet op de kabouters” Ieders stem telt

Dag allen,

“Ieders Stem Telt” wil de stem van de kwetsbare groepen laten klinken in de lokale verkiezingen. Op dit moment leggen we met vele partners in Brugge de laatste hand aan een prioriteitennota. Daar trekken we in mei/juni mee naar de partijen. Op 27 september is er in de Magdalenazaal opnieuw een lijsttrekkersdebat over een sociaal Brugge.

De campagne loopt onder de slogan “reken niet op de kabouters” (zie hieronder). Om Ieders Stem telt meer kenbaar te maken hebben we ook een campagne op facebook, die je hopelijk al hebt opgemerkt. Elke vrijdag strijkt een kabouter neer op een symbolische plek in West-Vlaanderen. Als mensen de plek kunnen raden kunnen ze zo’n kabouter winnen. Je kan ook doorklikken voor meer info over de campagne.
Ik heb gehoord dat volgende vrijdag de kabouters zouden neerstrijken in Brugge.

Hierbij mijn vraag om dat bericht zo veel mogelijk te liken en te delen.

Je vindt het op https://www.facebook.com/SamenlevingsopbouwWestVlaanderen/

Alvast dank en
met vriendelijke groet,

Paul Meersman
Opbouwwerker
T 050 39 37 71 | M 0474 91 96 71

Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen vzw
Torhoutsesteenweg 100 A | 8200 Brugge

www.samenlevingsopbouwwvl.be

Flyer actie kabouters

Affiche actie kabouters