3 Vacatures sociaal verpleegkundige/maatschappelijk werker in de dienst Maatschappelijk Werk CM Brugge

Beste,

Om op voortdurende evoluties en nieuwe opdrachten in de eerstelijns- en thuiszorghulpverlening te kunnen inspelen, willen we onze dienst Maatschappelijk Werk CM Brugge versterken met 3 nieuwe medewerkers:

 

  1. Binnen de dienst Maatschappelijk Werk van CM Brugge zijn er momenteel 2 vacatures voor een maatschappelijk werker vacant (voltijds en 0.8,  contract voor onbepaalde duur na positieve evaluatie). De jobs zijn voorzien voor een bachelor sociaal verpleegkundige of maatschappelijk werker (ook afstuderenden zijn welkom).
    Het vacaturebericht kan je raadplegen via onderstaande link: https://www.cm.be/jobs/vacaturelijst/vacaturedetail?vacancyId=23122&function=&province=76716751472 (maatschappelijk werker)
  1. Er is bovendien een vacature voor een maatschappelijk werker/indicatiesteller zorgbehoefte (voltijds, contract bepaalde duur)
    De vacature kan je raadplegen via onderstaande link: https://www.cm.be/jobs/vacaturelijst/vacaturedetail?vacancyId=23201&function=&province=76716751472 (maatschappelijk werker/indicatiesteller zorgbehoefte) Solliciteren kan uitsluitend online via deze linken!

Het zou fijn zijn mocht u mogelijke geïnteresseerden hiervan op de hoogte brengen.

Met een vriendelijke groet en hartelijke dank

 Jos Beuselinck | CM Brugge

Diensthoofd Maatschappelijk Werk en Pensioendienst
Oude Burg 19 | 8000 Brugge
050 44 03 07
www.cm.be